OEPS! Betaling mislukt!

Ohow, de betaling is niet gelukt!

Heeft u de betaling geannuleerd of ging er iets mis? Indien het niet de bedoeling was om uw betaling te annuleren neem dan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.op of laat u bellen door hiernaast uw nummer in te vullen!

U kunt ook terugkeren naar het formulier om het nogmaals te proberen!

Fotografie

Bent u voor uw bedrijf op zoek naar een fotoshoot, mooie bedrijfsreportage of goede productfoto's? TLWebdesign regelt het voor u! U heeft namelijk maar één keer de kans om een goede eerste indruk te maken en daar horen professionele foto's bij. Met een mooi beeld maakt u immers een goede indruk op uw klanten en kunt u de sfeer en het imago van uw bedrijf kracht bij zetten.

Zakelijke fotografie

Wij regelen graag een bedrijfsreportage, fotoshoot, portretfotografie of andere vorm van zakelijke fotografie voor u zodat u beschikt over professionele foto's van uw bedrijf. Goede foto's zijn namelijk essentieel bij het maken van een brochure, website of ander promotiemiddel om uw boodschap goed over te brengen. Wij kunnen bijvoorbeeld portretfotografie voor u regelen waardoor u beschikt over professionele foto's van uw werknemers. Natuurlijk bieden wij ook de mogelijkheid voor groepsfoto's, fotografie van uw evenement of opening, en maken wij foto's van uw bedrijfspand bij de keuze voor bedrijfsreportages.

Promoot uw producten met behulp van goede productfotografie

Naast goede foto's van uw bedrijf is het ook belangrijk om professionele foto's van uw producten te hebben. Hiermee kunt u uw producten promoten en kunt u uw klanten duidelijk laten zien waarom ze juist uw producten nodig hebben. Een foto geeft namelijk een duidelijker beeld van het product dat de klant kan verwachten dan alleen een omschrijving.
U kunt er vervolgens voor kiezen de bedrijfs- en productfoto's zelf te integreren in uw communicatiemiddelen. Echter willen wij dit ook graag voor u doen. Wij zijn namelijk gespecialiseerd in webdesign en de grafische vormgeving van communicatiemiddelen. Wij bieden daarom een totaalpakket aan waardoor we de foto's meteen kunnen integreren in uw nieuwe website, brochure of andere vorm van communicatie.

 

Huisstijl werkwijze

Voor het creeëren van een huisstijl of voor grafische vormgeving hanteert TLWebdesign een andere werkwijze dan bij webdesign.

01

Om te beginnen wordt in een persoonlijk oriënterend gesprek besproken wat uw wensen zijn en welke mogelijkheden aansluiten bij deze wensen. Op basis van onze expertise zullen wij u adviseren en samen met u meedenken over de invulling van uw logo, huisstijlelementen of andere grafische vormgeving. Door onze ervaring met huisstijlen en uw kennis van uw doelgroep kunnen we gezamelijk tot een ontwerp komen dat uw doelgroep optimaal aanspreekt en uw bedrijf op de juiste manier vertegenwoordigt.

02

Na dit gesprek zal TLWebdesign een offerte opmaken en deze aan u aanbieden.

03

Nadat u akkoord gaat met de offerte creëren wij een ontwerpvoorstel met meerdere designs dat in een tweede gesprek besproken zal worden. Tijdens dit gesprek gaan wij dieper in op de verschillende ontwerpen en is het de bedoeling om een design uit te kiezen zodat we een duidelijkere richting op gaan. Vanuit het bestaande concept-design en uw feedback hierop gaan wij weer aan de slag om het ontwerp te fine-tunen aan uw wensen.

04

Hierna volgt nog een laatste correctieronde waarin nog de laatste aanpassingen in het ontwerp gedaan kunnen worden. Daarna worden alle bestanden in PDF, JPG en EPS (Vector-formaat) op CD-ROM aangeleverd. Afhankelijk van uw voorkeuren krijgt u verschillende formaten voor bijvoorbeeld in de handtekening van uw e-mail of in EPS voor contacten die uw logo ergens in laten drukken, bijvoorbeeld in een clubblad van een lokale sportvereniging die u sponsort.

05

Als u ervoor gekozen heeft om uw drukwerk tegen gunstige tarieven via ons laat drukken dan worden deze naar u opgestuurd of persoonlijk afgeleverd, afhankelijk van de afstand. In het geval van een huisstijlboek wordt deze voor u gedrukt in een zogenaamd "foto-album" waarin alle belangrijke informatie omtrent uw huisstijl en richtlijnen vermeld staan.

Huisstijl

Is uw huisstijl toe aan vervanging of een update? Of bent u net een bedrijf gestart? TLWebdesign ontwerpt graag een eigen huisstijl voor u! Het is natuurlijk handig als deze nieuwe stijl van uw bedrijf ook meteen op al uw communicatiemiddelen is gedrukt. Daarom regelen wij ook graag het drukwerk voor u.

Een huisstijl om het imago van uw bedrijf uit te stralen

Een huisstijl helpt uw bij het communiceren van de missie en visie van uw bedrijf. Daarnaast wordt uw bedrijf vaak herkend aan bijvoorbeeld het logo dat u gebruikt of de uitstraling van uw website. Denk daarom goed na over welke uitstraling u uit wilt dragen en welk imago past bij de boodschap die u over wilt brengen. Dit hoeft u natuurlijk niet alleen te doen. Onze medewerkers hebben een marketing en communicatie achtergrond waardoor zij hier veel kennis van hebben en u hier graag bij willen helpen. Dit alles verwerken wij in een unieke huisstijl die zorgt voor herkenning. Daarnaast ontwerpen wij ook graag alle bijbehorende communicatiemiddelen zoals uw logo, briefpapier en visitekaartjes.

Ook de grafische vormgeving kunt u aan ons overlaten

Wij regelen graag de grafische vormgeving van de huisstijl voor u. Naast eerder genoemde communicatiemiddelen kunt u hierbij denken aan enveloppen, advertenties, brochures, banners, vlaggen, spandoeken, notitieblokken, presentatiemappen en reclameborden. Door al uw communicatiemiddelen door ons te laten vormgeven zorgen wij ervoor dat de nieuwe stijl voor uw bedrijf overal hetzelfde is en dezelfde uitstraling heeft. Natuurlijk kunnen wij ook voor u regelen dat uw communicatiemiddelen meteen gedrukt worden. U heeft dan meteen uw briefpapier, visitekaartjes en al het andere gewenste drukwerk in huis zodat uw meteen de nieuwe huisstijl in gebruik kunt nemen.

Webhosting

Om uw website bereikbaar te krijgen en te houden op internet is goede, maar vooral ook groene webhosting essentieel. TLWebdesign heeft zich gespecialiseerd in webhosting voor websites met een Content Management Systeem (CMS). Bij CMS webhosting passen wij onze ervaring met webdesign en het gebruik van het CMS Joomla in de praktijk toe. De techniek achter een website moet naadloos op het CMS aansluiten. Dit voorkomt storingen en garandeert een goede beveiliging. Als u zowel de website als de Joomla webhosting door TLWebdesign laat doen is deze optimale aansluiting gegarandeerd.

Groene webhosting

Webhosting is niet veel meer dan een computer die 24 uur per dag aanstaat, zodat een bezoeker elk moment van de dag op uw website terecht kan. Het energieverbruik hiervan kan aanzienlijk zijn. TLWebdesign maakt gebruikt van groene webhosting. Dit houdt in dat webhosting die u via ons aanschaft 100% CO2-neutraal is. Groene webhosting is specifiek van belang als u een maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) hoog in het vaandel heeft. Via een logo op uw website zien uw klanten dat u 100% groene webhosting afneemt.

Alles via één adres

TLWebdesign is van oorsprong een webdesign bureau. Al jaren bieden wij een succesvol pakket aan van een passende website, die technisch wordt ondersteund door het CMS Joomla. Al snel kwamen we er achter dat we een veel betere kwaliteit kunnen garanderen door ook de webhosting van klanten te doen. We zijn niet afhankelijk van externe partijen en kunnen volledig de instellingen van de servers beheren. Als u kiest voor Joomla webhosting kunt u rekenen op 24 uur per dag service.

Advies op maat

Er zijn verschillende pakketten beschikbaar. Voor kleine bedrijven of zzp'ers is small of medium aan te raden. Bij grotere bedrijven raden we over het algemeen een businesspakket aan. Hierbij wordt een extra mailserver geïnstalleerd die binnenkomende email bij een storing opvangt. Ook staan deze pakketten op een meer robuuste server. Wij bieden graag advies op maat om te kijken welk pakket groene webhosting het best bij uw organisatie past.

Waarom kunt u het beste voor ons kiezen?

 • 99,9% uptime, uw website is nagenoeg altijd online!
 • 24h per dag bereikbaar voor noodsituaties
 • Ma t/m Za van 09:00 - 21:00 bereikbaar voor al uw vragen
 • Gloednieuw datacentrum Serverius in Dronten
 • Geavanceerde servers voorzien van de laatste technieken om uw website altijd in de lucht te houden, ook wanneer een onderdeel kapot gaat
 • 100% Groene webhosting, CO²-Neutrale webhosting!
 • Populaire Roundcube Webmail client
 • 24h Backup (tot 1 maand terug), Geavanceerde Spamfilter en Virusscanners

Webhosting is verkrijgbaar per periode van 12 maanden, dit bedrag wordt in één keer gefactureerd. Alle prijzen op onze website zijn excl. 21% BTW.


Contact

Tom van der Laan

Keizer Karel-V-straat 12
6137HC Sittard

06 - 54 76 31 38
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Pakket Small

Webruimte: 1GB
Dataverkeer: 5GB
E-mailaccounts: 5
MySQL Database: 1

Max. domeinen: 1

€ 2,95 p/mnd.

Pakket Medium

Webruimte: 3GB
Dataverkeer: 60GB
E-mailaccounts: 10
MySQL Database: 5

Max. domeinen: 5

€ 6,95 p/mnd.

Pakket MKB

Webruimte: 10GB
Dataverkeer: 100GB
E-mailaccounts: onbeperkt
MySQL Database: 10

Max. domeinen: 10

€ 9,95 p/mnd.

Pakket 365 Basic

Microsoft 365 Business Basic
Webruimte: 5GB
Dataverkeer: Onbeperkt
1x Microsoft 365 E-Mail 50GB

€ 10,- p/mnd.

Pakket 365 Standard

Microsoft 365 Business Standard
Webruimte: 5GB
Dataverkeer: Onbeperkt
1x Microsoft 365 E-Mail 50GB
Office pakket voor 5 pc's

€ 15,- p/mnd.

Extra's

 • Office 365 Business v.a. € 5,- p/mnd
 • Spamexpert Spamfiltering € 1,- p/mnd

Webdesign

Betaalbare en professionele websites.

Uw visitekaartje op het web! Wij zijn o.a. gespecialiseerd in:

 • Webshop systemen
 • Automotive websites
 • Personeelsverenigingen

Webhosting

Betaalbare en betrouwbare webhosting.

Servers in eigen beheer. High service, low pricing.

 • Webhosting op maat
 • 100% CO2 neutraal
 • Fallback mailserver

Huisstijl

Huisstijlen, meer dan een mooi plaatje!

Van logo's tot banners & ontwerp tot drukwerk!

 • Marketing achtergrond
 • Voor al uw online &
 • offline communicatie

Fotografie

Professionele foto's maken het verschil.

Bij u op locatie of in onze fotostudio.

 • Bedrijfsreportages
 • Portret (studio fotografie)
 • Productfotografie e.a.